TERMA & SYARAT PEMBELIAN... :-)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera…

Disini menjual pelbagai jenis TUDUNG : ID, HAWA, ala EKIN, ala CT, & pelbagai lagi jenis tudung mengikut fesyen terkini ;-)

TERKINI!! TUDUNG ala EKIN CORAK & PLAIN DPD KAIN LYCRA BERKUALITI. JOM REMBATS!!TERMA & SYARAT PEMBELIAN;


HARGA TUDUNG : Harga tudung yang dipaparkan adalah tidak termasuk harga pos.

PESANAN : Sebarang pesanan boleh dibuat melalui blog @ email(jee646@gmail.com) @ YM(jiha646). Nyatakan kod item yang dikehendaki bagi mengetahui status item tersebut. Sekiranya telah bersetuju, maklumat akaun akan diberitahu melalui email...

BUKTI PEMBAYARAN : Setelah pembayaran dibuat, anda perlu maklumkan kepada saya mengenai transaksi bayaran tersebut ke email saya. Sertakan sekali maklumat anda seperti nama, alamat dan no telefon bagi memudahkan urusan pos.

TEMPAHAN : Bagi mereka yang berminat untuk membuat sebarang tempahan, bayaran deposit dikenakan sebanyak 50% dpd harga barangan. Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya pembeli membatalkan urusniaga selepas 7 hari dari tarikh tempahan atau pembayaran sepenuhnya tidak dilakukan dalam tempoh 1 bulan.

PENGHANTARAN BARANG : Barang hanya akan dipos (menggunakan pos laju @ pos express) setelah pembayaran selesai dibuat. Buat masa ini penghantaran HANYA AKAN DIBUAT PADA HARI ISNIN, RABU & JUMAAT . Maklumat penghantaran akan saya email kpd pembeli.

CAJ PENGHANTARAN : Kos penghantaran bergantung kepada berat & lokasi (cth : rm4-rm10 utk pos ke semenanjung) - akan ditanggung oleh pihak pembeli.

JIKA ANDA ADA SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH DIAJUKAN DI BLOG @ EMAIL SAYA: jee646@gmail.com @ YM...

JOMM JEMPUT MASUK... CUCI2 MATA YERRR...KALAU ADA YG BERKENAN, BGTAU LERRR... ;-)